Tervetuloa!

Kotapihalla on lupa rentoutua!

Kotapihan toiminnan tavoitteena on palvella asiakkaitamme rennolla karjalaisella asenteella, joustavasti sekä asiakkaiden toiveet huomioiden.

Edullista majoitus-, matkailu- ja juhlatilapalvelua

Kotapiha palvelee Liperissä, Ahonkylän vuonna 1959 rakennetulla koululla. Kotapiha tarjoaa edullista majoitus-, matkailu- ja juhlatilapalvelua idyllisessä maalaismiljöössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kotapiha on perustettu vanhan koulun henkeä ylläpitäen, maalaista ympäristöä arvostaen.

Tilavat, uniikit majoitushuoneet

Jokaisessa Kotapihan tilavassa, uniikissa ja kierrätyskalustein sisustetussa majoitushuoneessa on ripaus taiteellista elämystä. Upeat, korkeat huoneet mahdollistavat runsaasti tilaa ja majoituspaikkoja. Huoneisiin mahtuu majoittumaan 1-7 henkilöä.

Tutustu huoneisiin

Matkaparkki karavaanareille

Karavaanareille mahdollisuus lyhytaikaiseen matkaparkkiin, jolloin käytössä ovat kesäkeittiö, suihku, ja wc -tilat.

Järjestä tapahtumia Kotapihassa

Tiloja on mahdollista käyttää yksityistapahtumiin, jolloin käyttöön saa koko koulurakennuksen.

Kotapihassa voi myös järjestää muun muassa tyky -päiviä, erilaisia leirejä sekä tapahtumia, sillä pihalla sijaitseva nurmikenttä mahdollistaa esim. koiraharrastajien leirit tai vaikka kesäolympialaiset.

Sähköistetty 20 hengen hirsikota tarjoaa asiakkaillemme puitteet mukavaan yhdessäoloon. Kodassa jääkaappi, avotulipaikka ja hella.